rüyada birinden kaçtığını görmek

243 okunma — 12 Temmuz 2024 11:11
avatar

mrprincex

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Rüya görmek, kişinin algılarının kendiliğinden oluşturduğu, duygu ve düşüncelerini ifade etmek için kullandığı, o kişiye özel bir ifade biçimidir.

Bir kişinin rüyalarının anlamından yola çıkarak hayatına kapalı bilgileri çözmek için kullanılan, hepimizin ortak bir söylemi vardır: rüya tabirleri. Rüya tabiri rüya görmekteki gizemli ikonografiyi isimlendiren rüyalara mahsus söylemleri ifade etmek için kullanılır.

Rüyada Birinden Kaçmanın Anlamı Nedir?

Rüyada kaçmak, öncelikle yaşadığınız durumu ya da karşılaştığınız tehditi aradan kaldırmak ve zihinsel ve psikolojik olarak evcilik yapmak istediğiniz hissine karşılık gelir. Bu, yoğun olarak yaşadığınız depresyondan kaçmaya çalışmanız gibi, hayatınızdaki her şeye teslim olmayı tercih etmek anlamına da geliyor. Bazen de tam tersi bir anlama sahip olabilir, örneğin kaygı provakatörü olan bir durumdan kaçmak gibi.

Birinden kaçmak rüyasının sebeplerinden biri, hayatınızda yüksek derecede stres yaşadığınızı ya da korkuttuğu ya da endişelendirdiği bir insanı çok fazla angarya ettiğinizi gösteriyor. Rüya, bu kişinin size baskı uygulama veya atabileceği engeller konusunda endişelerinizi gösteriyor. Başka bir deyişle, bu kişinin size ciddi bir cevap verme olasılığının oluştuğunu ifade ediyor.

Rüyada kaçarken rahatsız oluşunuzu ifade edebilir ve alacağınız önlemleri sorgulayıp değerlendirebilirsiniz. Çoğu zaman cesaretinizi keşfetmek ve dünyayla yüzleşmek için ne gerekiyorsa yapmak zorunda kalacaksınız. Bunu kabul etmezseniz, günlük hayatınızda size zorluk çıkartacak endişeleri ortaya çıkarabilir.

Rüyada Kaçtıktan Sonra Ne Olacak?

Rüyada kaçmanın ardından gerçek bir tehlikesi olduğunu ya da olası bir risk olduğunu düşünenler, cesurca cesedeyken tehditleri olduğu gerçeğini kabul etmek zorunda kaldıklarını düşünebilirler. Fiziksel olarak kendini korumak için herhangi bir şeyler yaptıysanız, bunu fiili olarak gerçekleştirmek için gücünüz yetmediğini kaydedersiniz. Fiziksel bir zarar tespiti yapmamak için arkanızı dönüp kaçma eğilimindedir.

Rüyada kaçarken hareket etme, hayatınızda meydana gelen değişimlerin meydana geldiğini ortaya çıkarmak için ilham kaynağı olabilir, çünkü bazen herhangi bir değişiklik türünün çoktan doğmuş olması gerekebilir. Fiziksel olarak güvenliğe taşımak için herhangi bir tedbir almamış olsanız bile, yeni durumu kontrol altına alma ve daha fazlasını isteme becerisinizi gösteriyor olabilirsiniz.

Rüyada Kaçan Kimseyi Ne Yapmalı?

Rüyada kaçarken kiminle karşılaştığınızı iyi hatırlamanız gerekir, çünkü bu kişiyi gördüğünüz ile ilgili kavramların rüyadaki çevrenizle ne gibi ilişkileriniz olduğuyla ilgili ipuçları sunar.

Korkudan veya stres nedeniyle ondan kaçmak istediğinizi düşündüğünüzde bu ilişkiyi tekrar, yeniden irdeleyin. Neden onunla ilgili bu kadar endişe duyduğunuzu anlamaya çalışın ve bu sorula sonuç bağlantılıydı. Çoğu zaman, ya gerçek yaşamda ya da rüyalarınızda yaşadığınız endişeleriniz, kendinizi ona karşı daha güçlü hissetmek için güvenlik arayışında olduğunuzun bir göstergesidir.

Rüyada kaçarak karşılaştığınız kişiyi olduğu gibi kabul edin. Karşılaştığınız insanı incelemede ne kadar zorlanıyorsanız, birtakım arzu ve istekler ortaya çıkarsa, bağımlılıklarınızla mücadele etmektense, bunların hepsini eşit derecede önemsediğinize yakın bir şekilde kabullenmeye çaba gösterin.

Sonuç

Rüyada birinden kaçmak, kişinin aslında bilincinde bildiğini gizlediği anlamları içerir. Endişelendiğinizde, korktuğunuzda ya da stres altında hissettiğinizde, çarpıcı bir şekilde sizin olayla ilgili olarak aptalca umutsuzluğa yol açacak hisse girebileceğinizi düşündüyseniz; bunu karşılamak için herhangi bir şeyler yapmarsınız.

Olayların kontrolünü elinizden almak ve korku, stres ve suçluluk gibi öğeleri etkin bir şekilde yönetmek için, çok daha iyi bir şekilde kendini güvende hissetmeyi öğrenmek için sabır ve çaba göstermeniz gerekir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli