rüyada davul görmek oynamak

8 okunma — 18 Eylül 2024 01:22
avatar

mrprincex

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Rüyada Davul Görmek ve Oynamak

Gördüğümüz rüyalar her daim bizi şaşırtmış ve merak etmiştir. Konuşmalar, tasvir edilen semboller veya imgeler gibi; rüya içerisinde ortaya çıkan tüm unsurların, insanları gündelik hayatlarındaki olaylar ile direkt ilintili olduğunu düşünmek insanlar arasında yaygındır. Her zaman olduğu gibi rüyalarda gördüklerimizin arkasında yatan anlamlarını arayarak bizler açıklayabiliriz. Rüyada davul görmek ya da davul çalmak, insan yaşamında ki belirsizliğin, özgürlüğün veya başkalarının size karşı hissettiklerinin alameti olabilir.

Rüyada Çalan Davulun Anlamı

Rüya tabirleri gerçek hayattaki fiziksel olaylarla ilişkilendirildiğinde anlam kazanırlar. Söylenmekte olan bu fikre göre rüyada davul görmek, insanın kendi hayatında baş etmeleri gereken bir şey olduğu ve bunu edinmek için bir sesin duyulmasını istediği zamanların alametidir. Davul basıncı o kadar güçlüdür ki, küçük insanların dikkatini celemeye yeter de artar bile.

Tasavvufu/sufi yaklaşıma göre; davulun esareti kırmak ve halkı cezbetmek, toplumsal hürriyet ve başarı için çok önemli rol oynar. Bu düşünceye varılabilmesi için rüyada davul görmek ve çalmak da herhangi bir çaba harcanmadan mükemmel özgürlüğün vurgulanmasını ifade edebilir. Bu durumun aksine; davulun rüyada hemen çalmaya başlaması; kişinin o andaki şartlarina kabul edip, kendi kontrolünü veya idareciliğini kaybettiklerini alamet edebilir.

Rüyada Davul Çalarken Görmek

Ayrıca, davulun çalarken görmek de kendimizi yetkin, daha üst seviyedeki bir pozisyonda hissetmemizin işaretidir. Mutluluk, bağımsızlık, özgürlük, başarı ve yeni kapılar aralamak gibi çeşitli şeylerin habercisi olabilir. Bazen davulun çalması; daha iyi bir yaşamın kapılarını açacağının keyfini çıkarmak anlamına da gelebilir.

Rüyada Davulun Akustiği

Her ne kadar anne babalarımız, babalarımız çocuklarına beklenmedik anda davul çalmaya başladıklarında onları uyarmaya çalışsalar da rüyada davul çalmak; gemon’, heyecan ve optimism kazandırdığı anlamına da gelebilir. Rüyada davulun sesi; kişinin istediği fikri destekleyenler ile aralarındaki iletişimi güçlendirmesine veya konuşma tarzından taraflar arasındaki kulaklaşmayı artıran pozitif enerjinin alameti olabilir. Aynı şekilde, huzur, rahatlama ve barış ile bütün durumlara rahatlıkla cevap verebilme gücünün de alameti olabilir.

Kısacası

Son olarak, rüyada davul görmek ve çalmak, bu dünyada yaşamın yeni ivme kazanacağını göstermektedir. İnsanlar arası iletişimin güçlenmesi, yeni kapıların açılması ve aradan çıkan akışta daha rahat hissedilmesi olarak adlandırılabilir. Bu rüya, kişiye hope, özgürlük ve yeniden canlanmayı temsil etmektedir. Davulun çalışı, harekete geçme ve koşuşturma yaşam stresinin azaltılmasını sağlar ve kişinin hayatının sorunlu alanları için daha özgüvenli olmasını teşvik eder.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli